DESPRE DISTRIQT

DESPRE NOI

STUDIO DISTRIQT

Studio Distriqt este un brand de îmbrăcăminte aparut recent in lumea modei, acesta si-a deschis portile pe data de 3 iulie 2020. Brandul se concentrează pe imaginea femeilor care caută unicitate și comfort atunci când sunt presate de buget. Motivul pentru înființarea unei astfel  de afacere a fost datorat pasiunii pentru lumea modei si dorinta de a ne autentifica prin ceva diferit. Confecționarea de haine care sunt interesante și noi , ni s-a parut o adevarata provocare, avand in vedere ca am intrat intr-o industrie uriasa unde concurenta este foarte mare.

După cum se știe astăzi, industria modei a fost întotdeauna atât de judecată pentru majoritatea femeilor până în secolul XXI, de aceea brandul nu vizează să revoluționeze piața, ci, în schimb, îmbunătățește frumusețea fiecărei femei care are fie câteva kilograme în plus, fie în minus, fără a fi pusă în poziția de lipsă de respect din ochii publicului. Hainele create sunt facute în atelierul personal de creație cu ajutorul unei echipe mari care susține aceeași cauză: ÎMPUTERNICIREA FEMEILOR.

Studio Distriqt, este un brand care nu funcționează în prezent cu o fabrica și dorește să continue astfel, deoarece un alt obiectiv este promovarea locului de muncă din spatele întregii imagini.

Studio Distriqt este un brand care isi doreste sa accentueze meseria de croitor deoarece a fost înlocuita acum de automatizare. Mașinile dintr-o fabrică îl fac mai mult un proces cu inima rece, în care totul este considerat destul de simplu ,chiar usor superficial. Orele lungi luate de o persoană pentru a croi cu drag au fost si ele acaparate de noua tehnologie care face totul sa mearga mult mai rapid.Studio Distriqt , doreste inca sa pastreze vie aceasta pasiune si chiar daca este mai greu, nu suntem deloc descurajati pentru ca avem o dorinta care ne uneste pe toti sa realizam ceva frumos si mai ales dorim sa oferim incredere tuturor femeilor.

Studio  distriqt

Become a statement.

Luând în considerare faptul că piața a fost întotdeauna prea saturată în acest domeniu, Studio Distriqt nu a reinventat roata , ci a subliniat modul în care  femeile ar trebui să fie percepute de cei din jur și cel mai important cum se simt atunci când încearcă să arate bine fără efortul maxim. 

„Become a statement” este sloganul pe care îl urmărește marca pentru a promova imaginea femeilor si pentru a le ajuta să fie mai confortabile cu imaginea lor în public.

Hainele fabricate sunt disponibile în toate dimensiunile și în cazul oricărei necesități de comenzi speciale, acestea vor fi adaptate la măsurătorile clientului într-un interval de timp de 2-3 zile, în funcție de complexitatea articolului dorit.